Våra program ::: Tona-programmet

Programmet kallar vi för TONA.

TONA-programmet är en utmaning på 56 dagar där du är med i en begränsad grupp som följer ett kost- och träningsschema online. Det börjar med en förberedelsevecka och ett uppstartsmöte online och därefter kickar vi igång med NYA rutiner och vanor som många beskriver som livsförändrande. Vi nöjer oss med att säga att vi VET att om man följer programmet så får man resultat som märks både mentalt och fysiskt.

För vem

Programmet passar dig som vill göra en hälsosam förändring i ditt liv. Kanske har du testat att gå på gym eller PT på plats tidigare men haft svårt att få ihop det med tiden eller så har det inte alls blivit av. Du vill träna, må bra och äta bättre och känner kanske att du egentligen VET hur du ska göra men behöver den där extra kickstarten och motivationen för att verkligen komma igång. Kanske har du lagt på dig några extrakilon under sommaren och vill hitta formen. Du vet att du vill ha en förändring och har bestämt dig men du vet inte riktigt hur du ska börja. 

Varför det fungerar

Hemligheten är... att det finns ingen hemlighet. Att du ingår i en grupp som peppar varandra är en del av varför det fungerar, men också att du följer ett program som är framtaget av lic. PT Charlotte Steinwig, trebarnsmamma som själv har genomfört programmet flera gånger tidigare tillsammans. Under 56 dagar så kommer du att äta rätt, träna rätt och förändra din syn på hälsa och livsstil genom att helt enkelt bara vara med OSS i en grupp av likasinnade personer som VILL förändra sig och vill hjälpa varandra till en sundare och starkare livsstil.

Med bra mat, bra träning och rätt miljö så kommer vi att ha roligt och hitta formen tillsammans!

Tillsammans x 2

Att förändra kosten kan vara tufft, men det är också kosten som kommer att vara avgörande för stora delar av din förändring. Om du är gift eller sambo så anmäl gärna din respektive också för att få ihop vardagen. Att träna tillsammans hemma i dessa tider kommer att fungera utmärkt och det blir ännu roligare och lättare att göra programmet på 56 dagar om du får med din respektive. Självklart så ordnar vi ett friskvårdskvitto som fungerar för din arbetsgivare.

rickard charlotte före och efter TONA-programmet

Börja med Tona

Tona-programmet är vårt grundprogram på 56 dagar som lägger grunden för hur vi tänker kring träning, kost och balans i livet. Efter att du har genomfört programmet så kommer du ha möjlighet att joina vårt uppföljningsprogram som vi kallar för STARKARE. Precis om Tona så är det ett onlineprogram men som har större fokus på att bygga muskler. Just nu testas programmet av några få utvalda tidigare medlemmar som har gått Tona-programmet. Om du istället vill gå ner mer i vikt så fortsätter du bara en omgång till med Tona-programmet!

Redskap eller gym?

Har du ett gymkort som du inte använder? Viljan finns där men vi vet hur svårt det är att ta sig hela vägen till gymmet. Med TONA-programmet så får du varje vecka nya träningsrutiner att följa och det är hemmaträning som fungerar och blir av. Den bästa träningen är ju den som blir av, eller hur? Du behöver inte ett fullutrustat gym och efter programmet så kanske du väljer att säga upp det dyra gymkortet. Vi jobbar med funktionell träning (kroppens egen vikt som motstånd) och miniband samt battle rope. 

Anmäl dig till 56 dagar med TONA-programmet 

Låter det intressant? Vi släpper ett begränsat antal platser med start v.43 i oktober och vi vill gärna ha med dig! Vi har precis släppt på möjligheten att köpa sin plats här online men om man hellre vill anmäla sig på plats så går det bra att gå förbi Sund och Stark Hälsocenter i Lomma på Industrigatan 9. Programmet är dock 100% onlinebaserat så det spelar ingen roll var i landet du befinner dig! Pinga gärna oss på @sundochstarkonline på instagram om du har frågor!

Detta är hemmaträning som fungerar!

Till köp av
TONA-programmet