Om oss

Om Sund och Stark Online

charlotte steinwig lic. pt

Charlotte Steinwig ::: Lic. PT, ägare av Sund och Stark Hälsocenter och medgrundare av Sund och Stark Online

Mitt namn är Charlotte Steinwig och jag är 33 år gammal och 3-barnsmamma och lic. PT! Till vardags så driver jag ett hälsocenter i Lomma och jag brinner för träning och älskar träffa nya människor! Tillsammans med min man Rickard så startade jag Sund och Stark Online för att kunna hjälpa så många som möjligt med träning och kost som faktiskt fungerar. Eftersom jag har en bakgrund som grundskolelärare så vet jag vad som krävs för att motivera både grupper och individer till att få till en förändring. Dessutom har jag som personlig tränare en gedigen erfarenhet av att hjälpa PT-klienter som t.ex. vill gå ner i vikt. Jag kommer att hjälpa dig att få till rätt mat & rätt träning online.

Rickard Steinwig ::: Digital entreprenör,  och medgrundare av Sund och Stark Online

Tona-programmet FÖRE och EFTER

 

Jag heter Rickard Steinwig, är 33 år och gift med Charlotte som är PT. Vi har ju tre barn och jag har länge försökt få ihop vardagen med träning och företagandet. Men det är svårt att få tiden att räcka till att gå till gym och trots att jag är gift med en PT så hade jag svårt för att få ihop bra träning och mat tills vi hittade rätt med vårt nya onlineprogram som heter TONA. Till vardags driver jag en digital marknadsföringsbyrå men nu jobbar jag med min fru för att bygga ett bättre och smartare sätt att träna. Träningen är ett nödvändigt ont för mig så jag letar ständigt efter smarta life-hacks (ja, typ genvägar) för få ihop livet OCH formen.

Tillsammans :::: Sund och Stark Online

Det är vi som är Sund och Stark Online. Företaget drivs av oss, Charlotte & Rickard Steinwig, och med TONA-programmet på 56 dagar så är vårt mål att hjälpa så många som möjligt att hitta formen. 

Läs mer om TONA-programmet

Till produkter / köp TONA-programmet