Om oss

Om Sund och Stark Online

 

Charlotte Steinwig ::: Lic. PT, ägare av Sund och Stark Hälsocenter och medgrundare av Sund och Stark Online

Mitt namn är Charlotte Steinwig, jag är 34 år gammal och bor i Lomma, Skåne, med min man och våra fyra barn och två hundar. Jag är personlig tränare, gravid/mamma-tränare, kostrådgivare och massageterapeut. Jag äger och driver ett hälsocenter i Lomma där jag tillsammans med mitt team erbjuder massage, personlig träning, kostråd, yoga och barndans. Jag brinner för hälsa och älskar träffa nya människor! Tillsammans med min man Rickard så startade jag Sund och Stark Online för att kunna hjälpa så många som möjligt med träning och kost som faktiskt fungerar. Eftersom jag har en bakgrund som leg. grundskolelärare så har jag god kunskap kring pedagogik och metodik och vet jag vad som krävs för att motivera både grupper och individer till att få till en förändring. Dessutom har jag som många år av personlig tränare en gedigen erfarenhet av att hjälpa PT-klienter att nå sina mål som t.ex. gå ner i vikt, bli starkare, må bättre och trivas i sin kropp. Jag kommer att hjälpa dig med god och hälsosam mat tillsammans med enkelt träning som blir av att nå DINA mål. Är du redo för en förändring? Jag ser framemot att få följa din resa!

Hör Charlotte berätta mer om Tona-programmet

Rickard Steinwig ::: Digital entreprenör,  och medgrundare av Sund och Stark Online 

Jag heter Rickard Steinwig, är 34 år och gift med Charlotte. Hon har ju redan skrivit det men i fall ni missade det så bor vi i Lomma, Skåne, i ett härligt renoveringsprojekt som ständigt utmanar både våra huvuden och plånboken :)  Vi har ju tre barn och jag har länge försökt få ihop vardagen med kids, träning och företagandet. Men det är svårt att få tiden att räcka till att gå till gym och trots att jag är gift med en PT så hade jag svårt för att få ihop bra träning och mat tills vi hittade rätt med vårt nya online-program som heter TONA. Till vardags driver jag en digital marknadsföringsbyrå men nu jobbar jag med min fru för att bygga ett bättre och smartare sätt att träna och äta bra mat. Träningen är ett nödvändigt ont för mig så jag letar ständigt efter smarta life-hacks (ja, typ genvägar) för få ihop livet OCH formen. TONA-programmet är verkligen för mig en helt ny träningsupplevelse och min kropp mår så bra av kostupplägget. Äntligen har jag fått till kontinuitet i både bra kost och enkel träning tack vare TONA-programmet. Är det dags att prioritera DIN hälsa? Vänta inte, in och anmäl dig på nästa start NU! Du kommer inte ångra dig, tacka mig sen :)

Tillsammans :::: Sund och Stark Online

 

Det är vi som är Sund och Stark Online. Företaget drivs av oss, Charlotte & Rickard Steinwig, och med TONA-programmet på 56 dagar så är vårt mål att hjälpa så många som möjligt att hitta formen och nya hälsosamma vanor som håller LIVET ut!

Läs mer om TONA-programmet

Till produkter / köp TONA-programmet