Detta är Sommarboosten

sommarboosten 2023 träningsprogram online

sommarboosten 2023

Årets roligaste träningsprogram online?

Vill du vara med på ÅRETS kanske roligaste träningsprogram online? Vi kallar det för SOMMARBOOSTEN. 

Sommarboosten är ett renodlat träningsprogram online som är enkelt och roligt att träna. Vi garanterar dig utmaningar på olika nivåer och en riktig svettfest med inslag av alltifrån löpning, battleropes,  kettlebells till enbart kroppsviktspass.

träna med oss på sommarboosten

Vi säger inte allt men vi säger det här...

Du är "in for a treat"! Det blir förutom träningspassen en “challenge” varje vecka och om du gör samtliga så är du med och tävlar om en plats i vårt kost- och träningsprogram, Tona-programmet. 

 

Hur många träningspass ingår?

Varje vecka släpper vi:

 

* Ett träningspass med battlerope

* Ett träningspass med kettlebell

* Ett löp-pass

* Ett core/rumpa-pass

* Ett kroppsvikts-pass

* En “challenge”

 

Det är alltså 6 träningspass per vecka! Fullspäckat till toppen har vi valt att göra det här programmet för en billig peng just nu för att ALLA ska kunna vara med.

 

Ska jag göra all träning?

Sommarboosten kommer att innehålla valfrihet men känner du att det är problematiskt kan du välja att följa någon av våra s.k. profiler eller plocka godbitarna som du gillar ur programmet. 

Vi kommer att ha TRE träningsprofiler i programmet där den första kommer att fokusera på att endast träna med kroppsvikt och miniband. Profil nr. 2 kommer att vara mer inriktad på battleropes men även kroppsvikt/miniband. Den sista profilen är för dig som vill göra i princip alla träningspass och då adderar vi dessutom kettlebells som redskap. Löpning och alternativ till löpning ingår i samtliga profiler.

Passar ingen av profilerna dig? Hör av dig till oss så kan vi berätta mer om upplägget och kanske styra upp ett skräddarsytt förslag på vad du kan följa i SOMMARBOOSTEN.

Sommarboosten 2023 blir ett "all-you-can-eat" träningsprogram som ger dig en hel drös av träningspass varje vecka som DU VÄLJER mellan.

 

träna med oss

Ingår kostschema?

Nej! Till skillnad från vårt grundprogram Tona-programmet  så fokuserar vi inte på någon större förändring i kosten. Vi tycker att sommaren ska vara perioden då du kan äta vad du vill och istället lägger vi fokus på att träna hårt för att det är så roligt!

Med det sagt så kommer vi ändå att presentera ett par recept från Tona-programmet och en hel del nya sommarrecept för dig som redan har testat alla i Tona. Vi vill ge DIG tips men inte diktera vad du ska äta under programmet!

Passar det mig som redan tränar mycket?

Ja! Såklart att du ska vara med. Sommarboosten 2023 lägger TYNGDPUNKTEN vid träningspassen som vi älskar. Det är svettiga träningspass med pulshöjande övningar med battlerope och TUNGA pass med en kettlebell. Med det ingår även förslag på löp-pass och kroppsviktspass VARJE vecka. 

 

Passar det mig som tränar lite eller inget?

Ja! Eftersom vi har skapat tre olika träningsprofiler så kan du välja vilken nivå av utmaning som passar dig. Även om du känner dig helt otränad eller aldrig har tränat förut så kan DU vara med. I det fall där du behöver extra hjälp eller anpassning så ta gärna kontakt med oss efter att du anmält dig så hjälper vi dig kring hur du ska tänka när du får träningspassen.

 

Se en video om Sommarboosten

 

Var anmäler jag mig?

Tveka inte utan, ta med en vän (köp en duo) och anmäl dig redan idag! 

Läs mer och anmäl dig här!

PS. Tänk på detta om du inte har bestämt dig än och kanske tvekar... om du aldrig provar något nytt så kommer du aldrig att förändras :-) Det kommer att bli kul! Såklart att du ska vara med! 

Om du har andra frågor så maila oss på hej@sundochstarkonline.se

 

Sommarboosten 2023 Anmälan Knapp