DETTA ÄR VINTERBOOSTEN 2023!

Årets sista träningsprogram! Vi kallar det Vinterboosten!

vinterboosten


Var du en av dem som deltog i Sommarboosten - Årets roligaste träningsprogram? Nu lanserar vi vinterns motsvarighet; Vinterboosten!

Vinterboosten är ett renodlat träningsprogram online, där vi vill göra det enkelt och roligt att träna. Träning som blir av och med en stor portion valfrihet är vårt motto under programmet.

Den stora skillnaden i år är att programmet kortats till 4 veckor och fokus på träning som verkligen blir av. Utan ursäkter! 

Det blir snabba, roligare och riktigt effektiva träningspass som blir av HEMMA och du kan göra ALL träning inomhus – till och med riva av den i köket!

vinterboosten anmäl dig knapp 

Vinterboosten - bättre än någonsin!

Vinterboosten är vår 3.0-version av upplägget Sommarboosten och våra booster som genomförs av 100-tals deltagare varje år. I denna version fokuserar vi på säsongsanpassad träning som verkligen blir av.

charlotte stark vinterboosten 2022 sund och stark online

Hur många träningspass ingår? Vad får jag för pengarna?

Varje vecka släpper vi:

- Träningspass med kettlebell

- Kroppsviktspass

- Veckochallenge

Du får alltid minst 3 träningspass per vecka i totalt 4 veckor samt en särskild challenge du kan utföra.

charlotte och rickard starka sund och stark online vinterboosten 

Fokusera på att genomföra träningen

VINTERBOOSTEN gör att du slipper tänka. Bara gör gör gör. Stanna inne och kör ditt träningspass framför TV:n eller medans du väntar på att maten ska bli klar.

Du slipper momentet tänka/planera och kan helt enkelt fokusera på att GÖRA, dvs träna.

Det är för dig som vill ha en extra boost inför vintern och julen – och såklart kan man träna när det är vinter!

Eftersom det kan vara blåsigt och kallt ute så vill vi göra det enkelt att bara köra. Därför är all träning anpassad för att du inte ska kunna ha några ursäkter. Alla har 15-20 min per dag. Det handlar om att prioritera. Och vi vill att du prioriterar DIG i årets SISTA träningsprogram.

 

Ingår kostupplägg?

Till skillnad från vårt grundprogram Tona-programmet så fokuserar vi inte på någon större förändring i kosten. I VINTERBOOSTEN 2023 är istället fokus träning som blir av, träningsglädje och gemenskap!

Trots att det inte ingår något kost-schema så kommer vi att ändå att ge lite förslag på kost som vi kör i bland annat Tona-programmet. Det blir vårt sätt att inspirera den som också vill äta lite hälsosammare under träningsveckorna utan att det för den sakens skull är ett kostprogram.

god mat vinterboosten

Jag tränar många gånger per vecka, passar Vinterboosten mig?

Ja, såklart! Vinterboosten 2023 lägger tyngdpunkten på träningspassen som vi älskar. Det är pass som gör dig starkare med kettlebell och lite flås med härliga kroppsviktspass. Du kan göra träningen på gymmet eller hemma.

 

Jag är helt otränad, passar Vinterboosten mig?

Ja, såklart! Eftersom vi utgår från olika nivåer så kan du välja vilken nivå av utmaning som passar dig. Känner du dig otränad eller aldrig har tränat förut så kan du vara med ändå. Skulle du behöva extra hjälp eller anpassning så ta gärna kontakt med oss efter att du anmält dig så hjälper vi dig kring hur du ska tänka kring träningspassen.

 

Hur anmäler jag mig?

Ta med en vän (köp en duo) och anmäl dig redan idag!

Läs mer och anmäl dig här! PS. Tänk på detta om du inte har bestämt dig än och kanske tvekar... om du aldrig provar något nytt så kommer du aldrig att förändras :-) Det kommer att bli kul! Om du har frågor så maila oss på hej@sundochstarkonline.se

Tveka inte!

Gå till anmälan