DETTA ÄR VINTERBOOSTEN 2022!

Årets sista träningsprogram! Vi kallar det Vinterboosten!

vinterboosten


Var du en av dem som deltog i Sommarboosten - Årets roligaste träningsprogram? Nu lanserar vi vinterns motsvarighet; Vinterboosten!

Vinterboosten är ett i stort sett renodlat träningsprogram online, där vi vill göra det enkelt och roligt att träna. Träning som blir av och med en stor portion valfrihet är vårt motto under programmet.

Det kommer finnas möjlighet att träna alltifrån löpning, pass med battlerope och kettlebells eller enbart kroppsviktspass med miniband.

vinterboosten anmäl dig knapp 

Vinterboosten - fullt av överraskningar!

Vinterboosten är vår 2.0-version av upplägget Sommarboosten som genomfördes av över 100 grymma deltagare tidigare i år.

Förutom de valbara träningspassen vi erbjuder så ingår också en särskild utmaning varje vecka; en  ‘challenge’ där du är med och tävlar om en plats i ett av våra träningsprogram till våren som även inkluderar kostupplägg t.ex. Tona eller Starkare.

charlotte stark vinterboosten 2022 sund och stark online

Hur många träningspass ingår? Vad får jag för pengarna?

Varje vecka släpper vi:

* Ett träningspass med battle rope

* Ett träningspass med kettlebell

* Ett löpträningspass

* Ett core/rumpa-pass

* Ett kroppsviktspass

* En “challenge”

 

Du får alltså 6 träningspass per vecka i totalt 6 veckor. Det är hela 36 träningspass för att du ska få maximal valuta för pengarna.

charlotte och rickard starka sund och stark online vinterboosten 

Ska jag träna 6 ggr per vecka?

VINTERBOOSTEN är ett fullspäckat träningsprogram för att du ska ha mycket att välja mellan men du väljer själv hur många och vilka pass du kör. För att det ska bli enkelt så har vi utformat specifika profiler där du kan följa ett visst upplägg varje vecka. Du slipper då momentet tänka/planera och kan helt enkelt fokusera på att GÖRA, dvs träna.

Vill du inte följa någon av profilerna så gör du inte det. Du kan också välja att göra på ett sätt ena vecka t.ex. följa en profil och välja något helt valfritt andra veckan. Du bestämmer!

Om ingen av profilerna passar dig eller om du är osäker på vad du ska göra under en av veckorna t.ex. om du har någon skada så kan vi hjälpa dig med förslag på anpassning av övningar.

VINTERBOOSTEN 2022 blir ett "all-you-can-eat" träningsprogram som ger dig en hel drös träningspass varje vecka som du väljer mellan. Charlotte kallar det för ÅRETS julbord ;-) när det gäller träning.

 

Ingår kostupplägg?

Till skillnad från vårt grundprogram Tona-programmet så fokuserar vi inte på någon större förändring i kosten. I VINTERBOOSTEN 2022 är istället fokus träningsglädje, valfrihet och gemenskap! Trots att det inte ingår något kost-schema så kommer vi att ändå att ge lite förslag på kost som vi kör på bland annat Tona- och Starkare-programmet. Det blir vårt sätt att inspirera den som också vill äta lite hälsosammare under träningsveckorna utan att det för den sakens skull är ett kostprogram.

god mat vinterboosten

Jag tränar många gånger per vecka, passar Vinterboosten mig?

Ja, såklart! Vinterboosten 2022 lägger tyngdpunkten på träningspassen som vi älskar. Det är svettiga pass och pulshöjande övningar med battle rope och tunga pass med kettlebell. Med det ingår även löppass och kroppsviktspass varje vecka. Du kan göra dem på gymmet eller hemma.

Jag är helt otränad, passar Vinterboosten mig?

Ja, såklart! Eftersom vi har skapat tre olika träningsprofiler så kan du välja vilken nivå av utmaning som passar dig. Känner du dig otränad eller aldrig har tränat förut så kan du vara med ändå. Skulle du behöva extra hjälp eller anpassning så ta gärna kontakt med oss efter att du anmält dig så hjälper vi dig kring hur du ska tänka kring träningspassen.

charlotte stark 

Hur anmäler jag mig?

Ta med en vän (köp en duo) och anmäl dig redan idag! 

Läs mer och anmäl dig här! PS. Tänk på detta om du inte har bestämt dig än och kanske tvekar... om du aldrig provar något nytt så kommer du aldrig att förändras :-) Det kommer att bli kul! Om du har andra frågor så maila oss på hej@sundochstarkonline.se

Tveka inte!

Gå till anmälan