Detta är Sommarboosten

sommarboosten

sommarboosten_kickstart

Årets roligaste träningsprogram online?

Vill du vara med på ÅRETS kanske roligaste träningsprogram online? Vi kallar det för SOMMARBOOSTEN. Det är ett renodlat träningsprogram online som är där för att utmana DIG. Det är extremt enkelt och roligt att träna med oss och DU... vi garanterar dig en riktig svettfest med inslag av alltifrån löpning, battle rope och kettlebells.

 

träna med oss på sommarboosten

Vi säger inte allt men vi säger det här...

Du är "in for a treat"! Det blir en ny challenge varje vecka och om du gör samtliga så är du med och tävlar om en plats i höstens träningsprogram som även inkluderar kostupplägg dvs. Tona- eller Starkareprogrammet. 

 

 

Hur många träningspass ingår?

Vi kanske släpper fler men vi har jobbat för att göra SOMMARBOOSTEN 2022 till, vad vi hoppas blir, ÅRETS roligaste träningsprogram online. Vi tänker att vi släpper detta varje vecka:

 

* Ett träningspass med battle rope

* Ett träningspass med kettlebell

* Ett löpträningspass

* Ett core/rumpa-pass

* Ett kroppsviktspass

* Roliga och goda recept som inspirerar. 

 

Det är alltså minst 5 st träningspass per vecka - sååå HIMLA kul det ska bli! Fullspäckat till toppen har vi valt att göra det här programmet till en billig peng just nu för att ALLA ska kunna vara med.

 

Ska jag göra all den här träningen?

N E J ! Du måste ingenting!

Sommarboosten kommer att innehålla många moment av valfrihet UTAN brist på tydlighet. Med det sagt, du måste inte göra alla träningspass som presenteras.

Istället kan du välja att följa någon av våra profiler eller plocka godbitarna som du gillar ur programmet. Vi kommer att ha hela TRE träningsprofiler i programmet där en av dem kommer att fokuserar på att träna lite mindre eller komma igång med sin träning. En annan profil kommer att vara mer fokuserad på att HÅLLA IGÅNG sin befintliga träning och BLI STARKARE dvs. riktad mot dig som REDAN är i hyfsad form.

Den sista profilen är vår "extrema" profil och för dig som VERKLIGEN vill ligga i hårdträning för att du ÄLSKAR att träna eller för att du vill MAXA formen. Denna profil är för dig som vill göra ALLA träningspass. 

Passar ingen av profilerna dig? Hör av dig till oss så kan vi berätta mer om upplägget och kanske styra upp ett skräddarsytt förslag på vad du kan följa i SOMMARBOOSTEN.

Sommarboosten 2022 blir ett "all-you-can-eat" träningsprogram som ger dig en hel drös av träningspass varje vecka som DU VÄLJER mellan.

 

träna med oss

Ingår kostschema?

Nej! Till skillnad från Tona-programmet (vår grundprogram, läs mer) så fokuserar vi inte på en jättestor förändring i kosten. Vi tycker att sommaren ska vara perioden då DU kan äta vad du vill och ISTÄLLET lägger vi fokus på att träna hårt för att det är så sjukt roligt! 

Med det sagt så kommer vi ändå att presentera ett par recept från Tona-programmet och MASSOR av nya sommar-recept för dig som redan har testat alla i Tona. 

 

Passar det mig som redan tränar mycket?

Ja! Såklart att du ska vara med. Sommarboosten 2022 lägger TYNGDPUNKTEN vid träningspassen som vi älskar. Det är svettiga träningspass med pulshöjande övningar med battle rope och RIKTIGT TUNGA pass med en kettlebell. Med det sagt så ingår också förslag på löp-pass och kroppsviktspass VARJE vecka. 

 

Var anmäler jag mig?

Tveka inte utan, ta med en vän (köp en duo) och anmäl dig redan idag! 

Läs mer och anmäl dig här!