Charlotte berättar lite mer om Tona-programmet i en längre video

 

Läs mer om Tona-programmet

 

Hej, jag heter jag heter Charlotte Steinwig. Jag är PT, kostrådgivare, massageterapeut och mindfulness-instruktör. Jag driver ett hälsocenter där jag bor i Lomma och har hjälpt många, många hundratals klienter att skapa en hälsosammare livsstil.

Under ett par års tid så arbetade jag hårt tillsammans med min man för att få fram ett nytt program som vi kallar för Tona-programmet, det är ett 8-veckors kost och träningsprogram online i grupp med stort fokus på en beteendeförändring. Varför vi skapade detta, var för att jag hade varit fullbokad i ett par år och ville frigöra tid och kunna hjälpa fler att bli sunda och starka.

Tona-programmet är alltså resultatet av många års kunskap och beprövad erfarenhet. Och det blev förbaskat bra. Det är ingen diet, det är ingen konstig kosthållning, det är helt vanlig mat. Vi äter ganska ofta, lite mindre portioner och vi utesluter inte direkt någonting. Jovisst, vi utesluter socker och alkohol men det är bara under 8 veckor för jag anser att man kan äta allt med inte alltid. Och just under Tona undviker vi alkohol och tillsatt vitt socker.

Om man följer programmet så kommer man få resultat. Allas resor ser såklart olika ut men resultat får man.

Vi har såklart testat programmet, jag och min man och de fysiska resultaten är ju fantastiska. Men det häftigaste är det som händer på insidan. Att vi har så mycket mer ork, så mycket mer energi, min mage fungerar mycket bättre, inte massa gaser och uppblåsthet, jag har fått bättre hy, jag sover bättre. Väldigt, väldigt många fördelar helt enkelt!

Så varför skapade vi då Tona? Ena anledningen var som jag skrev ovan att jag hade varit fullbokad länge som PT och ville hjälpa fler att må bättre men det var också för att många av mina klienter ville må bättre, orka mer, gå ner i vikt och de ville gärna se att det hände lite snabbare så att man faktiskt också fick motivation att fortsätta.

Vi är så otroligt stolta över programmet och att vi fått hjälpa så många deltagare att må bättre, skapa hållbara långsiktiga vanor och framför allt vara en del av deras resa när de når mål efter mål efter mål!

Det är som sagt 8 veckor, 56 dagar. Under de här 56 dagarna fokus på bra mat. Sen är det hemmaträning som gäller. Självklart kan du träna på gymmet om du vill det, men jag ville att det här ska funka för alla, inklusive jag och min man, vi är fyrbarnsföräldrar. Barnen är små och de har mycket aktiviteter. Det är läxor, mycket tid går till vardagspusslet så hemmaträning var kravet på det här programmet. Så det är bara hemmaträning, lite utrustning som krävs i programmet och vi mår så oerhört mycket bättre.

Så Tona-programmet är alltså ett program för alla, oavsett ålder, oavsett vart man är i livet, det är enkelt att följa, man får alla recept till sig vad man ska göra eller ja, äta, tillaga, man får all träning till sig, hur man ska träna, vart man ska träna, när man ska träna. Det ska vara enkelt att leva hälsosamt. Programmet är anpassat efter livet och inte tvärtom!

Läs gärna mer på vår hemsida som du förmodligen kanske redan nu är inne på, men följ oss också på Instagram och Facebook på @sundochstarkonline (https://instagram.com/sundochstarkonline)/Sund och Stark Online vi har samma namn även på Instagram och Facebook. Och läs om deltagarna som delar med sig av sina erfarenheter och resultat.

 

Hoppas att vi ses i någon framtida start framöver och jag hoppas att ni uppskattar vårt program.

Kram!

Charlotte