Hemmaträning när den är som bäst OCH nästa omgång av Tona-programmet drar igång 15 jan 2024

Nu drar snart nästa omgång av Tona-programmet igång. Vi räknar med att köra igång nästa omgång den 15 jan 2024 Det är v.3 och vi kör i 8 veckor (v.2 är förberedelsevecka!). Det går alltid en start i januari, mars och maj och därefter i augusti och oktober.

 

Hur går träningen till?

Du är med i en sluten Facebook-grupp för maximalt med pepp och connection med andra som också går programmet. Vi tränar genom att i gruppen får vi instruktioner varje vecka med färdiga träningspass som du skall genomföra. Det är vanlig hemmaträning och trots att vi kallar det för online - så är DU tvungen att göra jobbet! Och det jobbet sker i verkligheten. Men såklart att du ska vara med och då kommer du också snabbt att inse fördelarna med just hemmaträning.

 

Om du är småbarnsförälder

Vi som har skapat Tona-programmet heter Charlotte och Rickard och vi är själva småbarnsföräldrar som inget annat hellre vill än att vardagen ska gå ihop! Det betyder att vi ska må bra, äta bra och träna bra – barnen också förstås! I programmet så kommer vi såklart att berätta om våra erfarenheter men du har också möjlighet att fråga de andra i gruppen om hur de har löst sina vardagliga utmaningar för att få ihop kosten och hemmaträningen.

 

Vad äter vi under 8 veckor?

Onlineträningsprogrammet Tona löper som sagt över 8 veckor dvs. 56 dagar. Det är en kort period som ALLA klarar av att anpassa sig efter. Vi äter helt vanlig mat men utesluter vissa saker. De uppenbara för att få maxeffekt på träningen är att vi utesluter all form av raffinerat socker, alkohol och så mycket processad mat som möjligt. Du får en receptbok lagom till programmet efter uppstartsmötet. Under programtiden så följer vi hemmaträningen och matinstruktionerna strikt för få bra utväxling på de 56 dagarna. Vi utesluter ingen utan du kan vara med oavsett om du är vegetarian, allergisk mot vissa livsmedel etc.

 

Tillsammans blir vi motiverade

Det är ingen hemlighet och inte heller rocket science. Istället handlar det om att skapa förutsättningar för dig att genomföra träningen och följa kostschemat VARJE dag i 56 dagar. Det gör vi genom vår slutna digitala grupp och vi håller hus i en Facebook-grupp. Vi har haft flera deltagare som aldrig haft FB, men som valt att skaffa en profil för att specifikt medverka i Tona. Hälsan går före idén om att utesluta sig själv från sociala medier.

 

Det är inte så svårt om vi gör det tillsammans

Istället för att se hinder och skapa egna ursäkter för att du inte hinner träna, äta rätt osv så kan du göra det enkelt för dig själv och lova att du kommer att gå ALL-in med oss i 56 dagar för att hitta tillbaka till formen som du en gång hade. Vi vet att du kan mer än du tror. Låt inte dåliga tankar eller din omgivning påverka dig utan istället se till att omge dig med människor i en grupp som ALLA vill samma sak. Oavsett om det betyder att man vill gå ner i vikt eller komma i sin livs form, så betyder det att om man går med i Tona så är man committad till att vilja göra en STOR insats för sig själv och sin egen hälsa i 56 dagar.

 

8 veckor, det fixar du!

 

Vill du veta hur du anmäler dig?

Det är jätteenkelt. Du går till menyn och klickar på KÖP. Därefter väljer du en SINGEL eller en DUO. Om du bor med någon så kan det vara klokt att göra Tona tillsammans inom hushållet. Det underlättar logistiken och din partner kommer att tacka dig! Du får ett kvitto som du kan använda som underlag till din arbetsgivare om du har rätt till friskvårdsbidrag. Läs mer på Skatteverkets hemsida.

 

Är du med oss?

Läs mer om Tona-programmet.